Ring til os på

+45 4828 8500

Ring til os på
Skriv til os på

krebs@krebs-co.dk

Skriv til os på
Få et tilbud

Innovativt forskningsprojekt – ‘Additive Manufacturing Farm’

J. Krebs & Co samarbejder med DTU og Carmo i et nyt innovativt forskningsprojekt som vil automatisere hele 3D-print processen med formålet, at 3D-print skal kunne konkurrere med sprøjtestøbning som produktionsproces. Ambitionen er, at projektet udmønter sig i en ny revolutionerende produktionsplatform, der vil være med til at gøre Danmark verdensførende på området for 3D-print af industrielle plastkomponenter. Projektet er medfinansieret af Innovationsfonden.

Mange virksomheder fravælger ofte 3D-print som produktionsplatform, fordi det netop ikke kan konkurrere med sprøjtestøbning. Det ønsker samarbejdspartnerne i projektet ’Additive Manufacturing Farm’ (AM Farm) at løse.

– Målet er, at 3D-print gennem ny software og maskinel for fremtiden kan automatiseres i så høj grad, at de nuværende delvist manuelle 3D-print-processer erstattes af produktionshaller med op til mange hundrede små produktionsceller, der kan arbejde uafhængigt af hinanden og med flere forskellige printjobs ventende i kø, siger David Bue Pedersen, senior researcher ved Department of Civil and Mechanical Engineering, DTU.

AM Hybrid – Fra CAD-fil til sprøjtestøbt emne på 5-10 dage

J. Krebs & Co er frontløber inden for AM Hybrid i Danmark. Vi har arbejdet med teknologien siden begyndelsen. Og sammen med en række højteknologiske samarbejdspartnere arbejder vi kontinuerligt for at optimere produktionsprocessen til gavn for vores kunder.

AM Hybrid er en banebrydende teknologi, en fusion af 3D-print og traditionel sprøjtestøbning, det giver en unik mulighed for at teste dine prototyper af i de rigtige materialer. Fleksibiliteten er høj – du kan teste flere designs af inden for samme produktionsbatch, og prisen er markant billigere end ved traditionelle prototypeværktøjer.

AM Hybrid kort fortalt:

  • Ideelt til prototyper og 0-serie produktion
  • Ekstrem geometrisk designfrihed – med fokus på små detaljer og mindre emner
  • Materialemulighederne er næsten identiske med traditionel sprøjtestøbning
  • Test af flere designs inden for samme produktionsbatch
  • Kosteffektiv måde at teste design baseret på den rigtige produktionsproces

Se også J. Krebs & Co. – Et vellykket hybrid forløb

Freeform Injection Molding

Vores kunder oplever at AM Hybrid giver en fantastisk mulighed for teste prototypen af i det rigtige materiale til en rigtig fornuftig pris.

Peter Bay

Peter Bay,
Plastingeniør og Direktør

Mobil +45 2527 8111, e-mail peter@krebs-co.dk

Muligheden for at teste flere varianter af på én gang giver en stor fleksibilitet kombineret med at “time to market” reduceres kraftigt.

Medarbejder

Tobias Walsøe,
Udviklingsingeniør

Mobil +45 2856 5589, e-mail tobias@krebs-co.dk

Har du brug for sparring til dit næste projekt?

Vi tilbyder alt fra rådgivning til produktion af dine plastemner til konkurrencedygtige priser.