Ring til os på

+45 4828 8500

Ring til os på
Skriv til os på

krebs@krebs-co.dk

Skriv til os på
Få et tilbud

Kvalitetsbevidste specialister

Vi er en danskejet producent, som rådgiver om og producerer plastemner – primært tekniske komponenter, medico samt teknisk krævende emballageløsninger. Vi arbejder med sprøjtestøbning, sprøjteblæsning (Injection Blow Molding), fuld- og semiautomatisk 2 støbning samt AM Hybrid (Freeform Injection Molding), som er en hybrid mellem 3D-print og traditionel sprøjtestøbning, som primært anvendes til prototyper og 0-serie produktion. Vi er en videnstung virksomhed og udover serieproduktion og rådgiver vi vores kunder i hele produktudviklingsfasen fra idé til færdigt produkt. Vi har et stort fokus på innovation, optimering, materialer og udvikling af processer.

Vores kunder stiller store krav til tolerancer og kvalitet – og det kræver en stor faglighed for at opnå de ønskede resultater. Vi stræber altid efter det bedste resultat afstemt efter dine behov – vi gør os med andre ord umage og er utroligt glade for den lange række af vores loyale kunder i ind- og udland, som er beviset herpå.

Vi er ISO 9001 og 13485 certificerede. Herudover er vi UL Certified og opfylder specifikke kundedefinerede kvalitetskrav, når der er behov for det.

dennis

Brancher

Vi er leverandør til en lang række danske og internationale virksomheder primært inden for den tekniske og medicinske industri og er leverandør til nedenstående brancher:

  • Medicinalindustrien
  • Husholdningsapparater
  • Forbrugsartikler
  • Emballage
  • Elektronikindustrien
  • Hobby og fritid
  • Sikkerhed og service

Har du brug for sparring til dit næste projekt?

Vi tilbyder alt fra rådgivning til produktion af dine plastemner til konkurrencedygtige priser.